فرمت فایل: powerpoint
مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد اسلاید : 48
چپلتها و مبردها Chaplets and chills چپلت چیست؟ و روش استفاده از آن چگونه است؟ چپلت وسیلهای است که ماهیچه را در محفظه قالب در محل معینی نگه داشته و مانع از تکان خوردن آن در هنگام بار ریزی می گردد. چپلت ماهیچه را در مراحل مختلف در وضع معین شده نگه میدارد و از خرد شدن، شکستن و فرونشستن ماهیچه جلوگیری میکند نحوه چپلت گذاری جنس چپلت چپلتها بر حسب نوع جنس ریختهگری از همان جنس و یا آلیاژ نزدیک به آن استفاده میشود به طور مثال معمولا چپلتها از فولادهای ساده کربنی (نرمترین نوع فولاد که به صورت میله، مفتول و ورق در بازار وجود دارد) ساخته شده که برای جلوگیری از اکسیده شدن سطح آنها را روکش قلع (فرو بردن چپلت در مذاب قلع)مینمایند. همچنین بعضی از چپلتها با قلع یا مس آبکاری الکتریکی میشوند. جنس چپلت چپلتها در آلیاژهای غیر آهنی که بحث مقاومت به خوردگی از اهمیت بالایی برخوردار است باید از جنسی استفاده کرد که خیلی نزدیک به آلیاژ ریختهگری مد نظر باشد. تا چپلتها با فلز مذاب به خوبی اتصال برقرار کنند برای حل این مشکل از یک فلز واسطه با نقطه ذوب پایینتر از دمای ذوب چپلت استفاده میکنند که این فلز واسطه توسط آبکاری یا روشهای دیگر بر سطح چپلت صورت میگیرد. این فلز واسطه باید کمترین مقاومت در برقرار کردن پیوند بین چپلت و مذاب را از خود نشان می دهد. شرایط یک چپلت داشتن حداقل ضخامت به نحوی که بتواند با داشتن استحکام کافی جهت تحمل وزن ماهیچه در حالت قبل و حین ذوبریزی به طوری که در حین ذوب ریزی، خم و ذوب کامل نشود. ذوب شدن سطح آن به اندازه کافی و برقراری پیوند مناسب و یا در صورت امکان ذوب شدن تقریبا کامل در مذاب توسط مذاب احاطه شده. ضخامت چپلت به درجه حرارت ذوب ریزی و به میزان ذوب اطراف آن و به سرعت ذوبریزی و زمان بارریزی نیز بستگی دارد. که میتوان با تجربه و آزمایش به انتخاب اندازه و ابعاد صحیح چپلت رسید . محل قرار گیری چپلت چه مواقعی چپلتها مورد استفاده قرار میگیرند؟ انوع چپلتها نمونه هایی از انواع چپلت های مصرفی سرچپلتهای ستونی میتواند ساده و یا سوراخدار بوده و ته چپلت ساده و یا دنده شده باشد. چپلتهای با سر سوراخدار و ته دنده شده به سهولت در مذاب ذوب شده و لذا برای قطعات ریختگی که بایستی در مقابل فشار بحرانی مواد آببندی شده باشند مناسب هستند. انتخاب قطر سر و ضخامت ته چپلت بستگی به سطح و وزن ماهیچهای دارد که بایستی توسط چپلت نگهداری گردند. ضخامت چپلت را بایستی به گونهای انتخاب نمود که قبل از تماس با مذاب و یا حرارت مذاب خم نشده و یا ذوب نگردد. انواع چپلتهای سوراخدار مسائل مربوط به استفاده از چپلتها مسائل مربوط به استفاده از چپلتها مسائل مربوط به استفاده از چپلتها مسائل مربوط به استفاده از چپلتها ایجاد گرافیت نامطلوب در چدن چنانچه ماده آب داده شده روی سطح چپلت دارای سرب باشد. این عیب در محل تماس قطعه با چپلت به وجود میآید. برای رفع این مشکل بایستی از پوششهای بدون سرب برای آب دادن سطح چپلتها استفاده نمود. کیفیت سطحی قطعه تولید چپلت از نظر قرار گرفتن در قالب به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم میشوند: نوع خارجی آن مانند شکل اسلاید قبلی که قسمتی از چپلت در خارج از قالب قرار دارد نوع داخلی آن چپلت کاملا در محفظه قالب هست و تمام سطح چپلت با قطعه پیوند میخورد. مبردها مبرد تعریف مبرد تعریف مبرد با توجه به شکل اسلاید قبل مشخص میگردد که یکی از مهمترین موارد استعمال مبردها، سرد کردن سریعتر قسمتهایی از قطعه است که امکان تغذیهگذاری نداشته ، در ضمن خود نیز منطقه گرم محسوب میشوند ( شکل 11) مبردها با کاهش مدول انجماد قطعه باعث میشوند که مدول انجماد تغذیه لازم نیز کاهش یابد. در شکل 12 تاثیر مبرد و سطوح مبرد در کاهش حجم تغذیه نشان داده شده است. باید توجه داشت مبردها عملا نمیتوانند موجب حذف تغذیه شوند، زیرا به هر حال انقباض نهایی قطعه برابر VC λ است که باید جبران شود. از طرف دیگر باید خاطرنشان ساخت که افزایش توان تبریدی قالب موجب می شود که قسمت بیشتری از آلیاژ در جریان بارریزی و پر شدن قالب سرد یا منجمد شود و با ایجاد انجماد جهتدار به سمت راهباره کسری خود را جبران نمود. این پدیده در مورد ضخامت نازک و ریختهگری قطعات کوچک در قالب ریژه صادق است. انواع مبردها مبردهای خارجی چند مثال ساده استفاده از مبردهای خارجی در برخی موارد به منظور تقویت اثر مبرد ممکن است از مواد مختلفی همراه مبرد استفاده شود در این مثال برای هر چه بهتر شدن انجماد، از مبرد همراه با ذرات خرد شده مگنزیت و کاربید سیلیسیم استفاده شده است. اثر مبردهای خارجی نکاتی در مورد چگونگی استفاده از مبرد نکاتی در مورد چگونگی استفاده از مبرد نکاتی در مورد چگونگی استفاده از مبرد مبردهای داخلی چند نوع مبرد داخلی استفاده از مبردهای داخلی نسبت به مبردهای خارجی، بحرانیتر میباشد. لذا علاوه بر نکاتی که در مورد مبردهای خارجی گفته شد باید به موارد زیر نیز توجه کرد. مبردها در داخل قطعه نباید ذوب شوند چرا که جریان مذاب نتواند آنها را جابجا نماید. مبردها در داخل قطعه نباید ذوب شوند چرا که نقاط ضعیف و یا خواص کم، در قطعه ایجاد میکنند. تمیزی مبرد بسیار مهم است، چون کاملا با فلز مذاب احاطه خواهد گردید و کمترین گاز تولید شده، نمیتواند به بیرون راه یابد. لذا مبرد باید کاملا زنگ زدایی شده و اکسیدها تمیز شده باشند. پیشگرم کردن مبرد، در این مورد بسیار موثر است. در این صورت سطح مبرد کاملا خشک میشود و از آلودگیهایی نظیر روغن مبرا میگردد. مبرد ممکن است خواص مکانیکی قسمتی از قطعه را که در آن نقطه جاگذاری شده، تغییر دهد. ترکیب شیمیایی مبرد باید تقریبا معادل قطعه ریختگی باشد. مثلا برای ریختهگری فولاد یا فلزات غیر آهنی نمیتوان از مبردهای داخلی چدنی استفاده کرد. در مورد فلزات با نقطه ذوب پایین، استفاده از مبردهای داخلی محدود میباشد زیرا این گونه فلزات قادر به ذوب سطحی مبردها نیستند و در نتیجه، پس از انجماد مذاب و سرد شدن قطعه، اتصال مناسب و محکمی بین مبرد و قطعه ریختگی، به وجود نمیآید. منابع و مآخذ با تشکر
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 21,400 تومان