مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 18
تغذیه در دوران کودکی نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیکاست که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتاج به غذا دائمی است وارگانیسم را مجبور می کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد وبه تندرستی و طول عمر می انجامد, بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نیروهای روانی می گردد. ترکیب شیمیائی غذای انسان شامل پروتئین ها, چربی ها , کربوهیدرات ها , مواد معدنی , ویتامین و آب باشد تا رشد و سلامت یاخته های بدن تامین شود. این مواد با تغیراتی که لوله گوارش حاصل می کند قابل جذب می شوند و برای تامین احتیاجات حیاتی مورد استفاده یاخته های بدن قرار می گیرند. بهبود وضعیت تغذیه, به ویزه در سالهای اولیه دوران کودکی, گامی مهم در جهت رسیدن به اهداف توسعه هزاره به حساب می آید. تغذیه مناسب, به ریشه کنی فقر و گرسنگی در جهان کمک می کند . همان طور که در در پیمان نامه جهانی حقوق کودک آمده است, بهرمند بودن از بالاترین استانداردهای سلامت و تغذیه, حق هر کودک است. موضوع تغذیه که یکی از مهمترین چالشهای توسعه در عصر حاضر به حساب می آید به بحرانی تبدیل شده که نه منابع کافی به آن اختصاص داده شده و نه توجه لازم به آن شده است. درایران آخرین آمارها نشان می دهند که محرومیتهایی ذر زمینه تغذیه در برخی نقاط کشور از جمله استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان که بیشترین تعداد کودکان کم وزن را دارندوجود دارد. طبق آمار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی, 11% از کودکان زیر پنج سال در استان کرمان کم وزن اند که این رقم در استان سیستان و بلوچستان به 16% میرسد. تغذیه نامناسب به ویزه در میان کودکان چالشی پیشروی بشریت
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 7,900 تومان