مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 7
پودر شفيره كرم ابريشم – يك ماده غذايي غير متداول پودر شفيره كرم ابريشم يك خوراك پروتئيني غيرمتداول براي حيوانات بوده كه بهعنوان يك محصول فرعي پس از جدا كردن رشتههاي ابريشم از پيله بدست ميآيد. همانطور كه در تحقيقات نشانداده شده، به نظر ميرسد كه ارزشغذايي آن محدود باشد. منشاء اوليه پرورش كرم ابريشم كشور چين بوده و بيش از 5000 سال قدمت دارد. كشورهاي اصلي توليدكننده ابريشم شامل چين(5/57% از توليد جهاني)، ژاپن(2/13%)، هند(3/10)، كره جنوبي(4/5%) و تايلند(1/2%) ميباشد. معمولترين گونه براي توليد تجاري ابريشم، كرم ابريشم درخت توت يا Bmbyx mori از زير شاخه جانوران بند پا يا Tracheata است. كرم پروانه ابريشم عمدتاً از برگهاي درخت توت تغذيه ميكند. توت سفيد يا Morus alba از خانواده Moraceae متداولترين نوع درخت توت در كشور ژاپن است. اين خانواده شامل بيش از هزار گونه ميباشد. قبل از باز شدن رشتههاي ابريشم، پيله را حرارت ميدهند تا شفيره آن كشته شود. از يك پيله ابريشم حدود 800 متر نخ رشتهاي با ملكولهاي كشيده و ليفيشكل بدست ميآيد. پس از جدا شدن نخ ابريشم، شفيره باقيمانده خشك و سپس آسيا ميشود. ميتوان با استفاده از يك مايع حلال چربي آنرا استخراج نمود. پيلههاي كرم ابريشم هيچ ارزش غذايي ندارند. مشخصات پودر شفيره كرم ابريشم محتواي پروتئين خام پودر شفيره كرم ابريشم(SPM)1 بسيار متفاوت است. در پودرهايي كه روغن آنها گرفته شده، نسبت به پودرهاي فرآوري نشده ميزان پروتئين خام بيشتر بوده(بهترتيب 8/72% و 1/55%) و قابل مقايسه
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان