مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 7
برقراري روشهاي پايشي Estalilishment ot Monitiring پايهريزي مقررات پايشي در ccps پايهريزي رويههايي براي استفاده از نتايج پايشي در تنظيم مراحل توليد و حفظ كنترل: « پايش» انجام يك رشته مشاهدات يا سنجشهاي( اندازهگيري) برنامهريزي شده براي ارزيابي مهار يك منحاطرة بهداشتي در هر ccp و تهيه گزارش دقيق( پيوست ت) براي استفاده در مرحلة بعدي اجراي برنامة HACCP يعني « پژوهشي و مميزي» است. پايشي سه هدف عمدهاي را برآورده ميسازد: نخست آنكه پايشي براي اعمال مديريت بهداشتي مواد خوراكي به كمك سامانة HACCP لازم و ضروري است. اگر پايشي نشان دهد كه گرايشي به سمت از كنترل خارج شدن يك CCP وجود دارد. مثلاً فراتر رفتن از يك تراز مشخص( آرماني) آنگاه قبل از آنكه انحرافي بروز كند مي توان اصلاحي را براي برقراري دوباره كنترل در CCP به مورد اجرا گذارد. دوم آنكه پايشي براي تعيين اينكه چه موقع CCP از كنترل خارج شده و انحرافي در CCP بروز كرده است، مورد استفاده قرار ميگيرد. سوم آنكه پايشي سند مكتوبي براي استفاده در مرحلة پژوهشي و مميزي فراهم ميآورد. ناسالم و غير بهداشتي بدون يك فرآوردة خواركي ممكن است ناشي از آن باشد كه منحاطرة موجود در يك مرحلة توليد به درستي مهار نشده و انحراف بروز كرده است. به علت پيامدهاي بالقوهة جدي يك نقص منحاطرهساز، رويدهاي مورد استفاده در امر پايشي بايد مؤثر و كارآمد باشند. ايدهآل آن است كه سطح پايشي 100% باشد. پايشي پيوسته و مداوم به كمك انواع زيادي از روشهاي فيزيكي و شيميايي امكانپذير است. براي نمون، درجه حرارت و مدت زمان يك مرحلة حرارتي برنامهريزي شده براي غذايي كنسرو شدة كم اسيد به طور مداوم بر روي نوار ثبت دما ثبت ميشود. حال اگر آنچه بر روي نوار ثبت گرديده نشان دهد كه درجه حرارت به زير دماي تعيين شده افت كرده يا مدت زمان مرحلة حرارتي ناكافي بوده، فرآوردة توليدي به عنوان يك انحراف فرآوري ضبط ميشود. همچنين سنجش PH ممكن است به طور دائم در مورد مايعات
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان